Tuan tanah

Assalamualaikum evelibadi. Aku tuan tanah dekat sini , apa-apa urusan , leave your comments ya . Mula berjinak dengan blog tahun lepas (2011) . Sekarang dah jinak sangat . Meoww-2 ! haha . Aku diberi nama Rizziatul Izzlyn Mohd Rashid.Berumur 14 tahun . 

Anak gadis ini berasal dari Kedah . Negeri yang penuh dengan padi , that's why , negeri Kedah digelar "negeri jelapang padi" . Tujuan aku buat blog ni untuk meluah isi hati , kalau tak orang tak cakap la "online diary" . Zaman dah berubah , say no to Diary books . Say hye to lappy . wakaka :D

Nampak bajet ku disitu ? Aku ni jenis pendiam tapi garang . Aummm --'' .Happy good lucky orang cakap . Tapi , warning if my mood down . Aku akan bertukar menjadi Vampire . Ha ha ha -evil laugh- . Friendly kayy . Dont worry , im not a snoob girl . Come on , we're young right ? so , be friendly . Eceh! advice orang kononnya .


Happynya muka aku .. Anyway , gambar ni masa raya Qurban . so , keluar bergambar mentar dengan cousin aku . Maaf if gambar ni tak cantik macam hampa . Aku bersyukur . Im still young kayy . Tengok muka aku dah tahu yang aku friendly kan ? wakaka . Perasan mentar @_@

ok , dah kenal aku ? Follow blog & Twitter kayy. Add aku dekat Facebook sekali . Insyaallah , aku confirm .Orang nak berkawan ,takkan nak berlagak . Itu sebab orang cakap , Berkawan biar beribu , berkasih biar satu . thanks for reading :)

No comments:

Post a Comment